Berit-molntjänsten, Berit-mobilapparna och webbplatsen www.berit.fi (nedan kallat ”tjänst”) ägs och administreras av Sydweb Ab (nedan kallat ”leverantör”). Genom att använda tjänsten bekräftar användaren att hen accepterar dessa villkor för användningen av det innehåll som tillgängliggörs via tjänsten.

I tjänsten kan förekomma länkar till andra webbplatser. Leverantören ansvar inte för dylika webbplatser eller det innehåll som där tillgängliggörs.

Leverantören förbehåller sig rättigheten att göra ändringar i användarvillkoren och uppmanar användaren att läsa dessa regelbundet. Om användaren inte accepterar användarvillkoren, bör denne inte använda tjänsten.

Dataskyddsbeskrivning

Varje organisation som använder tjänsten ansvarar själv för informationen som matas in och distribueras via tjänsten.

Kakor

Kakor (cookies) används på tjänsten. En kaka är en liten textfil som skickas till användarens dator och sparas där. Kakorna skadar inte användarnas datorer eller filer.

Med hjälp av kakor samlas följande uppgifter in:

  • användarens IP-adress;
  • klockslag;
  • besökta sidor;
  • typ av webbläsare;
  • från vilken webbadress användaren kommer till tjänsten;
  • från vilken server användaren kommer till tjänsten, och;
  • från vilket domännamn användaren kommer till tjänsten.

Uppgifterna används för att förbättra tjänstens funktioner och innehåll.

De flesta webbläsare möjliggör att funktionen kakor kan tas bort. Det kan till exempel göras på följande sätt i Google Chrome: Klicka på de tre punkterna uppe till höger i webbläsaren ("Anpassa och kontrollera Google Chrome"); Välj "Fler verktyg" och sedan "Ta bort webbinformation"; Kryssa för rutan "Cookies och andra webbplats och plugindata"; Bekräfta genom att klicka på "Rensa webbinformation".